x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie O nouă ipoteză şocantă, în cazul morţii soţiei şi tatălui primarului din comuna Butea, judeţul Iaşi! Amenintari de la mafia padurii

O nouă ipoteză şocantă, în cazul morţii soţiei şi tatălui primarului din comuna Butea, judeţul Iaşi! Amenintari de la mafia padurii

23 Feb 2017   •   17:47
O nouă ipoteză şocantă, în cazul morţii soţiei şi tatălui primarului din comuna Butea, judeţul Iaşi! Amenintari de la mafia padurii
Sursa foto: bzi.ro

Sotia primarului din comuna Butea, judeţul Iaşi, Luiza Anti, a fost înmormântată astăzi. In urma ei au ramas un copil si o familie indurerata care cauta explicatii.

Misterul mortii Luizei si a tatalui primarului se adanceste şi mai mult, mai ales acum când în comunitate se vorbeste despre o mana criminala, scrie bzi.ro.


Tatal primarului suferea de mai multe boli, de aceea, moartea sa a fost intr-un fel inteleasa. Au aparut, insa, semne de intrebare cand expertii de la Institutul de Medicina Legala Iasi (IML) au stabilit ca in corpul barbatului a existat etilenglicol, o substanta extrem de toxica.
 
În schimb, în cazul mortii Luizei, totul pare desprins dintr-un film de groaza. Dupa cum au relatat reporterii Bună Ziua Iaşi si in editiile precedente, tanara a inceput sa se simta rau in timpul unei petreceri. Din acel moment si pana la tragedie nu a mai fost decat un pas. Si in sangele Luizei, expertii de la Institutul de Medicina Legala Iasi (IML), au stabilit ca exista etilenglicol, substanta gasita de regula in antigel.


Intr-adevar, primarul avea in curte are un recipient cu antigel, insa atat Luiza cat si socrul ei, nu ar fi avut ce cauta acolo. Mai mult decat atat, primarul spunea ca este foarte greu de extras din acel recipient substanta si cel mai probabil, daca cineva incerca sa umble acolo, s-ar fi gasit urme. Nu au fost insa gasite, iar aceasta varianta, a consumul accidental, este exclusa de catre toata familia.


Primarul comunei, Anton Anti a deranjat mai multe persoane certate cu legea pana acum, dar si dupa ce a fost ales in fruntea comunei Butea. Se discuta despre o razbunare, dar cine ar fi putut fi in stare de asa ceva? Cert este ca in curs de o saptamana doua persoane au decedat in conditii inca neelucidate. Inca de la inceput, membrii familiei au luat in calcul doua variante, in cazul celor doua morti.

Surse ale reporterilor BUNA ZIUA IASI au povestit despre faptul ca, in ulimii ani, Anton Anti s-a implicat in stoparea furturilor din padurile judetului Iasi. Mai mult decat atat, a mers de mai multe ori alaturi de oamenii legii in actiuni organizate de prinderea hotilor de lemne. A intrat in coasta multora, deranjand cateva combinatii in care este posibil sa fi fost implicate persoane influiente. Anton Anti a fost, se pare, amenintat de mai multe ori de catre hoti.

Foto: bzi.ro


Ciudat este faptul ca de cand a avut loc tragedia, mai multi indivizi care au avut la un moment dat ceva de impartit cu primarul, nu si-au mai aratat fata. Exista cateva persoane care ar putea fi implicane in aceasta tragedie, dar nimeni nu vorbeste despre numele acestora.


"O ancheta este in desfasurare. Politistii nu au exclus nici o posibilitate", a precizat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi

Ieri, colegii Luizei Anti, au ridicat un altar la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Grigore T. Popa, in memoria ei...
 

 

×