x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Paranghelia ANULATĂ : Ziua Justiției fără Ziua Justiției!

Paranghelia ANULATĂ : Ziua Justiției fără Ziua Justiției!

de Dan Constantin    |    01 Iul 2017   •   22:31
Paranghelia ANULATĂ : Ziua Justiției fără Ziua Justiției!
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

CSM  a anulat manifestările de Ziua Justiției! Comunicatul este postat pe site-ul oficial al instituției care anunță, în 27 iunie că ,,având în vedere imposibilitatea asigurării, până în acest moment a fondurilor necesare organizării unui asemenea eveniment, vă aducem la cunoștință ca acesta nu se va mai desfăsura.” 

Printr-o hotărâre proprie, CSM stabilea în aprilie 2017 că Ziua Justiției să fie sărbătorită în 2 iulie 2017. De altfel, o hotărâre de principiu a fostului CSM  ANUNȚA ÎN 2016 CĂ ZIUA JUSTIȚIEI VA FI SĂRBĂTORITĂ ÎN FIECARE AN, ÎN PRIMA DUMINICĂ A LUNII IULIE. Anul trecut a fost marcată această zi în 3 iulie.

  Ce putea raporta Justiția de ZIUA JUSTIȚIEI în 2017? Anchetarea cu detectorul de minciuni a procurorilor din DNA, cutremurul din echipa Codruței Kovesi, cercetarea procurorului general de  către inspecția Judiciară, procedura de supraveghere instituită de CEDO pentru starea din sistemul penitenciar,presiunea pentru lămurirea problemei ,,acoperiților” din magistratură,desectretizarea arhivei SIPA șamd.

 Președinta CSM a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Justiției

×
Subiecte în articol: ziua justiţiei