x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Patru cetăţeni ucraineni, dintre care unul având o armă, reţinuţi de poliţia de frontieră din Maramureş

Patru cetăţeni ucraineni, dintre care unul având o armă, reţinuţi de poliţia de frontieră din Maramureş

24 Ian 2016   •   12:46
Patru cetăţeni ucraineni, dintre care unul având o armă, reţinuţi de poliţia de frontieră din Maramureş
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi reţinut patru cetăţeni ucraineni, unul dintre ei având o armă de vânătoare şi cartuşe, precizează un comunicat de presă al ITPF remis, duminică, AGERPRES.

Conform comunicatului, cei patru cetăţeni se aflau în apropierea frontierei de stat, în zona Valea Vişeului. La observarea patrulei poliţiei de frontieră, cele patru persoane au încercat să fugă, însă bărbaţii au fost prinşi şi reţinuţi.

Asupra lor a fost descoperită, într-o geantă, o armă de vânătoare, o centură cu 22 cartuşe de vânătoare, un toc cu trei lame de cuţit, un toc de cuţit şi patru telefoane mobile.

În continuare se fac cercetări sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

×