x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziţii DNA la Parchetul de pe lângă Tribunal şi la sediul IJP Botoşani

Percheziţii DNA la Parchetul de pe lângă Tribunal şi la sediul IJP Botoşani

20 Iul 2017   •   10:57
Percheziţii DNA la Parchetul de pe lângă Tribunal şi la sediul IJP Botoşani
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Procurorii Serviciului Teritorial Suceava din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, de serviciu, contra libertăţii persoanei, contra înfăptuirii justiţiei, săvârşite în perioada 2015-2016, se precizează într-un comunicat de presă al DNA.

Potrivit acestuia, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, joi dimineaţă sunt efectuate percheziţii domiciliare în şapte locaţii situate în municipiul Botoşani, din care patru sunt sedii ale unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

Surse judiciare susţin că percheziţiile au loc în biroul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunal, dar şi în trei birouri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Procurorii anticorupţie urmează să ridice documente din cele două instituţii, dar şi mai multe persoane, pentru a fi duse la audieri.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.  www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: dna perchezitii