x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziţii la CFR Călători şi la Revizia de vagoane Bucureşti Griviţa

Percheziţii la CFR Călători şi la Revizia de vagoane Bucureşti Griviţa

14 Iun 2018   •   11:57
Percheziţii la CFR Călători şi la Revizia de vagoane Bucureşti Griviţa
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

 CFR Călători anunţă că la sediul companiei şi la Revizia de vagoane Bucureşti Griviţa se află în derulare percheziţii. 

"CFR Călători confirmă faptul că în această dimineaţă, 14 iunie 2018, sunt derulate percheziţii atât la sediul companiei, cât şi la Revizia de vagoane Bucureşti Griviţa. Având în vedere că este o acţiune în desfăşurare, mai multe informaţii pe această temă pot fi aflate de la instituţiile abilitate să efectueze activităţi specifice", se arată într-un comunicat al companiei. 

Poliţiştii Direcţiei de Poliţie Transporturi a Poliţiei Române efectuează la această oră cinci percheziţii la sediile unor societăţi comerciale din Bucureşti, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de abuz în serviciu, delapidare şi fals intelectual, potrivit unui comunicat al instituţiei. 

Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de aproximativ de 156.000 de lei. 

"La data de 14 iunie a.c., poliţiştii Direcţiei de Poliţie Transporturi a Poliţiei Române, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, efectuează cinci percheziţii, la sediile unor societăţi comerciale din Bucureşti. Aceste activităţi au drept scop identificarea şi ridicarea unor bunuri şi înscrisuri, în vederea probării activităţii infracţionale a mai multor persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, delapidare şi fals intelectual, în dauna unei societăţi comerciale. Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de aproximativ de 156.000 de lei", precizează Poliţia Transporturi. AGERPRES

×