x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Pilotul de curse Daniel Onoriu a fost reţinut pentru incendierea maşinii fostei sale iubite

Pilotul de curse Daniel Onoriu a fost reţinut pentru incendierea maşinii fostei sale iubite

08 Apr 2017   •   20:33
Pilotul de curse Daniel Onoriu a fost reţinut pentru incendierea maşinii fostei sale iubite
Sursa foto: Facebook Daniel Onoriu

Pilotul de raliu Daniel Onoriu a fost audiat la poliţie. El a fost chemat de oamenii legii să dea explicaţii în ancheta deschisă după ce, recent, maşina fostei sale partenere a luat foc, informeaza Realitatea.net

Dependenţa de adrenalină l-a făcut pe Daniel Onoriu să se remarce în curse, el devenind unul dintre cei mai cunoscuţi şi respectaţi piloţi de raliuri din România.

Tot din cauza unui impuls de moment, Daniel Onoriu a ajuns şi la secţia de poliţie. El este acuzat că ar fi dat foc maşinii fostei soţii. Femeia spune că era terorizată de mai multă vreme de Daniel Onoriu.

Chiar în noaptea incendiului, pilotul a fost audiat, dar a negat toate acuzaţiile. Astăzi poliţiştii au obţinut înregistrări de pe camerele video de supraveghere din zonă.

Pus în faţa înregistrărilor de pe camerele video de supraveghere, pilotul a recunoscut tot. În primă fază a pus la cale incendiul, a aruncat cu benzină pe maşină, a dispărut, însă ulterior s-a întors şi a dus planul la capăt. Totul pentru a se răzbuna.

Surse judiciare spun că pilotul a turnat benzină, dar nu a avut brichetă şi nici vreun chibrit cu care să aprindă maşina. După 30 de minute de căutări, a revenit cu sursa de foc. Nu ştia că întreaga zonă e filmată de camerele video. În timpul curselor, pilotul a avut viaţa pusă în pericol de mai multe ori, dar acum şi-a pus şi libertatea în pericol.

×
Subiecte în articol: Daniel Onoriu