x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Poliţiştii din Argeș au reţinut 19 persoane implicate în încăierarea colectivă din comuna Bascov

Poliţiştii din Argeș au reţinut 19 persoane implicate în încăierarea colectivă din comuna Bascov

27 Sep 2017   •   08:58
Poliţiştii din Argeș au reţinut 19 persoane implicate în încăierarea colectivă din comuna Bascov

Poliţiştii argeşeni au reţinut 19 persoane implicate într-o încăierare colectivă care a avut loc în centrul comunei Bascov de lângă Piteşti, suspecţii urmând să fie prezentaţi miercuri magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

Cele 19 persoane pe numele cărora au fost emise ordonanţe de reţinere sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Patru oameni au ajuns la spital şi alţi aproximativ 20 au fost conduşi la audieri, marţi, în urma unei încăierări între două grupuri de persoane de etnie romă.


Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, primii care au intervenit la locul incidentului au fost agenţii de la Secţia Rurală Bascov, care s-au autosesizat în urma apariţiei situaţiei conflictuale. În sprijinul lor au venit, ulterior, trei echipaje de la Poliţia Municipiului Piteşti, patru autospeciale ale Serviciului de Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi.

În timpul intervenţiei, poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment pentru dispersarea celor implicaţi în incident. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: bascov