x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Prahova: Ionuţ Krech, fost director IT în Ministerul Justiţiei, adus la DNA Ploieşti în dosarul lui Fenechiu

Prahova: Ionuţ Krech, fost director IT în Ministerul Justiţiei, adus la DNA Ploieşti în dosarul lui Fenechiu

23 Iun 2016   •   12:26
Prahova: Ionuţ Krech, fost director IT în Ministerul Justiţiei, adus la DNA Ploieşti în dosarul lui Fenechiu
Sursa foto: Captura video

Ionuţ Krech, fost director IT în Ministerul Justiţiei, care în prezent îndeplineşte o funcţie de execuţie la Direcţia Implementare Proiecte finanţate de la Banca Mondială a aceluiaşi minister, a fost adus cu mandat, joi, la sediul DNA Ploieşti.

Surse judiciare au declarat că acesta va fi audiat de procurorii anticorupţie în acelaşi dosar în care a fost adus din penitenciar şi fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu.

Fostul ministru al transporturilor Relu Fenechiu a fost adus joi dimineaţă la sediul DNA Ploieşti din penitenciar, el aflându-se în executarea unei pedepse în dosarul 'Transformatorul'.

Surse judiciare au declarat că Fenechiu va fi audiat de procurorii de la Ploieşti într-un nou dosar privind fapte de corupţie.

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv, pe 30 ianuarie 2014, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul". Completul de cinci judecători, condus de Livia Stanciu, a respins recursul lui Relu Fenechiu şi a menţinut pedeapsa de 5 ani dată anterior de un alt complet de la instanţa supremă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ionut krech dna ploiesti relu fenechiu