x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Procesul lui Liviu Dragnea s-a reluat. Judecătorii au respins cererea de recuzare a magistratului Enceanu

Procesul lui Liviu Dragnea s-a reluat. Judecătorii au respins cererea de recuzare a magistratului Enceanu

15 Apr 2019   •   13:08
Procesul lui Liviu Dragnea s-a reluat. Judecătorii au respins cererea de recuzare a magistratului Enceanu

Completul de judecători a revenit în sala de judecată. Judecătorii au hotărât să respingă cererea formulată de avocații lui Liviu Dragnea de recuzare a Simonei Enceanu, magistrat care face parte din complet, pe motiv există materiale de presă din care rezultă că soţul ei ar fi susţinător PSD

Ședința de judecată a fost suspendată inițial pentru 30 de minute, în cazul lui Liviu Dragnea. Avocații au făcut o cerere de recuzare pe numele magistratului Simona Encean pe motiv că soțul acesteia ar fi mare susțintor al PSD. Judecătoarea nu ar fi imparțială și nu ar avea niciun drept să judece, susțin sursele Antena 3.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu. 

Când Dragnea a ajuns la Înalta Curte, oamenii au început să se îmbrâncească. Doi bărbaţi au fost ridicaţi de jandarmi în urma busculadei şi duşi în clădirea instanţei. 

La Instanţa supremă au venit de dimineaţă protestatari care strigă împotriva lui Dragnea, dar şi mulţi susţinători ai liderului PSD.

Potrivit primelor informații, avocații vor cere amânarea procesului. Antena 3

×
Subiecte în articol: liviu dragnea