x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Procuroarea Iorga răspunde acuzațiilor DNA, după ce în biroul ei s-ar fi găsit bani: Nici nu am fost lăsată să intru în birou

Procuroarea Iorga răspunde acuzațiilor DNA, după ce în biroul ei s-ar fi găsit bani: Nici nu am fost lăsată să intru în birou

20 Iul 2017   •   15:01
Procuroarea Iorga răspunde acuzațiilor DNA, după ce în biroul ei s-ar fi găsit bani: Nici nu am fost lăsată să intru în birou

Procuroarea Mihaela Moraru-Iorga a răspuns acuzațiilor DNA, joi, într-o intervenție în exclusivitate la Antena 3, și susține că obiectele despre care s-a spus că au fost găsite și la care face referire șefa DNA nu erau în biroul ei, așa cum se menționează, ci în fișetul unui polițist.

”Am afirmat și susțin în continuare că nu mi s-a permis participarea le inventarierea lucrărilor pe care le-am avut în lucru. Cu privire la acele bunuri (bani, ceasuri, stilou - n.r.), care ar fi fost găsite în biroul meu, spun că dosarul a fost instrumentat de mine cu un alt procuror, iar aceste bunuri au fost ridicate la percheziții și urmau să fie confiscate. 

S-a hotărât ca ele să rămână într-un fișet încuiat al unui polițist, nu este al meu”, a declarat procuroarea Mihaiela Moraru-Iorga.

”Nu am fost lăsată să intru în birou”, a subliniat procuroarea.

De asemenea, procuroarea Mihaiela Moraru-Iorga a declarat că secția 2, acolo unde ea a lucrat, ”nu are un birou de corpuri delicte” și nu are unde să păstreze aceste obiecte, precum bani, ceasuri ori alte bunuri.

Întrebată de ce crede că s-a ajuns în această situație, procuroarea Moraru-Iorga a răspuns: ”Cu siguranță, pentru că încearcă să mă decredibilizeze”, făcând referire la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

×
Subiecte în articol: Mihaiela Moraru-Iorga