x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Puiu Popoviciu, la ICCJ în dosarul Ferma Băneasa

Puiu Popoviciu, la ICCJ în dosarul Ferma Băneasa

23 Mai 2017   •   17:04
Puiu Popoviciu, la ICCJ în dosarul Ferma Băneasa
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a refuzat să dea declaraţii, marţi, la instanţa supremă, în dosarul în care a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la nouă ani de închisoare cu executare în dosarul "Ferma Băneasa", pentru complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită, el susţinând că deocamdată se prevalează de dreptul la tăcere şi că, în funcţie de evoluţia procesului, va decide ce va face, informează România Tv.

Potivut unor surse judiciare, DNA a depus la termenul de marţi, un punct de vedere potrivit căruia faptele inculpaţilor din acest dosar se prescriu în trei ani astfel că acestea nu sunt încă prescrise, aşa cum au susţinut o parte dintre inculpaţi.

Puiu Popoviciu a spus că va cere continuarea procesului, chiar dacă consideră că faptele din acest dosar s-au prescris. "E punctul lor de vedere. Voi cere continuarea procesului chiar dacă noi considerăm că faptele s-au prescris. Este o strategie de apărare", a arătat Popoviciu, întrebat despre faptul că DNA susţine că faptele din acest proces se prescriu peste 3 ani

×