x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Scandal în fața Serviciului de Medicină Legală din Constanța. 11 persoane au fost reținute

Scandal în fața Serviciului de Medicină Legală din Constanța. 11 persoane au fost reținute

06 Noi 2019   •   11:40
Scandal în fața Serviciului de Medicină Legală din Constanța. 11 persoane au fost reținute

Un număr de 11 persoane au fost reţinute şi vor fi prezentate miercuri instanţei de judecată, pentru tulburarea liniştii publice şi distrugere, în urma unui conflict iscat cu o zi înainte între mai multe persoane în faţa sediului Serviciului de Medicină Legală (SML) din Constanţa, fiind necesară intervenţia luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în urma evenimentului de marţi din faţa sediului SML Constanţa, 11 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentate instanţei de judecată.

"Lucrătorii Secţiei 2 a Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţe 112 că, în faţa sediului Serviciului de Medicină Legală Constanţa, are loc o încăierare între mai multe persoane. La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale Poliţiei Municipiului Constanţa şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, care au aplanat starea conflictuală", a informat IPJ.

Conform sursei citate, persoanele implicate au fost identificate şi au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. Din primele cercetări a rezultat faptul că, în urma unui conflict spontan produs în urmă cu câteva zile, un bărbat s-a prezentat la SML Constanţa pentru o examinare medico-legală. În faţa sediului, bărbatul în cauză şi membri ai familiei acestuia au fost aşteptaţi de alte persoane, fiind iscat un conflict.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: medicină legală constanta scandal