x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie SCANDAL la ușa DNA. Jurnaliștii acuză jandarmii că i-ar fi bruscat

SCANDAL la ușa DNA. Jurnaliștii acuză jandarmii că i-ar fi bruscat

21 Noi 2017   •   17:21
SCANDAL la ușa DNA. Jurnaliștii acuză jandarmii că i-ar fi bruscat

Procurorii anticorupție au programat marți mai multe audieri la sediul DNA în Dosarul Tel Drum, pentru a li se aduce la cunoștință inculpaților faptul că s-a pus sechestru pe mai multe bunuri și conturi, scrie Antena 3.

Evident și în ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea. Procedura spune că aceste persoane trebuie să vină în fața anchetatorilor doar pentru a li se aduce la cunoștință și verbal acest lucru.

Între timp, efectivele de jandarmi au fost suplimentate, semn că autoritățile vor să se asigure că vor nu vor exista incidente odată cu sosirea la DNA a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

La începutul lunii octombrie, când s-a prezentat la ÎCCJ, Liviu Dragnea a fost întâmpinat de un grup de protestatari, care i-au fluturat în faţă cătuşe şi i-au strigat diverse reproşuri.

În timpul şederii preşedintelui PSD în sala de judecată, pe parcursul mai multor ore, s-au întâmplat mai multe lucru, care au dus la incidente mai grave la ieşire: aşa-zişi interlopi au făcut zid în jurul lui Dragnea şi l-ar fi agresat pe fostul jurnalist Mălin Bot.

×