x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Scrisoarea unei judecătoare după ce DNA Ploieşti a fabricat un dosar menit să-i distrugă reputaţia profesională

Scrisoarea unei judecătoare după ce DNA Ploieşti a fabricat un dosar menit să-i distrugă reputaţia profesională

16 Iul 2019   •   10:22
Scrisoarea unei judecătoare după ce DNA Ploieşti a fabricat un dosar menit să-i distrugă reputaţia profesională

Într-o scrisoare deschisă adresată colegilor săi din justiție, judecătoarea Ruxandra Popescu vorbește despre abuzurile comise de o serie de procurori DNA împotriva judecătorilor, potrivit Antena 3.

Judecătoarea atenţionează că Secţia pentru Investigarea infracţiunilor din justiţie este singura pavăză împotriva unor abuzuri.

Magistratul povesteşte că procurorii anticorupţie din Ploieşti au târât-o într-un calvar judiciar, din cauză că ar fi dat o sentinţă care nu a fost pe placul lor.

Procurorii din DNA Ploieşti i-ar fi fabricat un dosar, fără probe, bazat doar pe un singur denunţ menit să-i distrugă reputaţia profesională. 

„Pentru că abuzurile comise de o serie de procurori DNA sunt evidente, existența și funcționarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție este o necesitate imperativă pentru a-i proteja pe judecătorii și procurorii onești și profesioniști tocmai de excesul de zel al unor procurori care și-au uitat demult menirea de a fi apărătorii ordinii de drept și a drepturilor și libertăților cetățenilor”, se arată în documentul trimis.

×
Subiecte în articol: dna ploiesti