x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Sorin Rogia, criminalul din Oradea, găsit la Timișoara. A fost dus la reconstituire

Sorin Rogia, criminalul din Oradea, găsit la Timișoara. A fost dus la reconstituire

21 Noi 2017   •   16:52
Sorin Rogia, criminalul din Oradea, găsit la Timișoara. A fost dus la reconstituire
Sursa foto: Foto: ebihoreanul.ro

Anchetatorii crimei violente comise de Sorin Rogia se mişcă într-un ritm alert. În aceeaşi zi în care l-au adus la Oradea pe suspectul prins la Timişoara şi au obţinut arestarea sa, procurorii şi poliţiştii bihoreni au "pus în scenă" şi reconstituirea crimei în care şi-a pierdut viaţa Radu Bogdan.

Marţi, la prânz, după aflarea verdictului Tribunalului Bihor de confirmare a mandatului de arestare a lui Rogia, anchetatorii l-au dus pe acesta pe strada Grigore Ureche, în apropierea pârâului Peţa, locul unde a fost descoperit, în dimineaţa de 9 noiembrie, cadavrul tânărului de 27 de ani. Două dube ale Poliţiei au ajuns la locul crimei în jurul orei 13.

Atent supravegheat de poliţişti din cadrul Serviciului de Acţituni Speciale, suspectul a fost pus să prezinte circumstanţele producerii tragediei, de la momentul în care între cei doi au izbucnit certurile până în acela în care Rogia i-a spart lui Bogdan capul, cu un corp contondent, cu o violenţă rară, trăgându-i apoi corpul inert într-un loc mai ferit, la colţul unui bloc.

Sursa: ebihoreanul.ro

×
Subiecte în articol: sorin rogia