x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Spionul sârb Bratislav Zivkovic susține că România nu are dovezi împotriva lui

Spionul sârb Bratislav Zivkovic susține că România nu are dovezi împotriva lui

15 Noi 2017   •   21:50
Spionul sârb Bratislav Zivkovic susține că România nu are dovezi împotriva lui

Curtea de Apel Bucureşti a dispus, marţi, măsura declarării ca indezirabil, pentru o perioadă de 15 ani, din considerente de securitate naţională, a cetățeanului sârb Bratislav Zivkovic, care ar fi spionat baza militară de la Mihail Kogălniceanu. 

Cetăteanul sârb Bratislav Zivkovic a declarat pentru Sputnik că serviciile de informaţii nu au niciun fel de dovezi cu privire la aşa-numita „activitate de colectare de informaţii".

„M-am întâlnit cu nişte amici. În ultima mea vizită m-am aflat pe teritoriul României doar trei ore. Am fost aşteptat la frontieră, unde mi-au şi înmânat documentele în care sunt declarat persoană indezirabila”, a spus Zivkovic, potrivit adevarul.ro.

Sârbul a postat şi pe Facebook o reacţie în care reafirma că autorităţile din România nu ar avea dovezi împotriva sa.       

„Nu există nicio dovadă că am făcut spionaj pe teritoriul României, pentru că, dacă da, nu m-ar expulza, m-ar fi judecat pentru o astfel de treabă. România nu este totuşi precum Muntenegru şi nu face alegeri aşa de proaste. După câte înţeleg eu, ei [n.r. autorităţile române] vor "să prevină, mai degrabă decât să trateze", a scris Zivkovic. 

×