x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tânăr reţinut şi propus pentru arestare după ce a accidentat mortal o femeie şi a plecat de la locul faptei

Tânăr reţinut şi propus pentru arestare după ce a accidentat mortal o femeie şi a plecat de la locul faptei

27 Aug 2016   •   18:40
Tânăr reţinut şi propus pentru arestare după ce a accidentat mortal o femeie şi a plecat de la locul faptei

Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi propus pentru arestare preventivă, după ce a accident mortal o femeie, după care a părăsit locul accidentului.

Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere, în urma efectuării de verificări, s-a stabilit că bănuitul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe 24 august, pe strada Energeticienilor din Bucureşti s-a produs un accident rutier în urma căruia o femeie a decedat ulterior, la spital.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au început cercetările în vederea depistării autorului. În urma datelor şi informaţiilor obţinute, la data de 26 august, în jurul orelor 23,00, a fost identificat, în zona Pieţei Rahova din Bucureşti, autoturismul care ar fi fost implicat în eveniment, precum şi un bărbat, de 23 de ani, care s-ar fi aflat la volan şi care ar fi produs accidentul.

Tânărul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul - indisponibilizat. AGERPRES

×