x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Teodor Meleşcanu, la DNA

Teodor Meleşcanu, la DNA

21 Feb 2017   •   10:02
Teodor Meleşcanu, la DNA

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, s-a prezentat marţi la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul în care se fac cercetări privind OUG 13/2017 de modificare a Codurilor penale.

Luni, şi ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat la DNA, unde a fost audiată, în calitate de martor, în dosarul în care se fac cercetări privind OUG 13/2017.

Săptămâna trecută, s-au prezentat la DNA şi secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, şi ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Graţiela Gavrilescu, ei fiind audiaţi de procurori în dosarul privind Ordonanţa 13.

Anterior, au fost audiaţi la DNA, în acelaşi dosar, procurorii Oana Schmidt-Hăineală şi Constantin Sima, foşti secretari de stat în Ministerul Justiţiei.

La începutul lunii februarie, DNA confirma faptul că s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative şi că se efectuează acte procedurale.

Ministerul Justiţiei preciza că a primit o solicitare din partea DNA de a transmite, în original, toate înscrisurile care au legătură cu elaborarea şi emiterea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale, precum şi cu proiectul de lege referitor la graţiere.

www.agerpres.ro

×