x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ucigașul polițistului din Suceava a fost arestat preventiv!

Ucigașul polițistului din Suceava a fost arestat preventiv!

21 Iul 2017   •   22:18
Ucigașul polițistului din Suceava a fost arestat preventiv!

Bărbatul acuzat că l-a ucis pe agentul de poliție Sorin Vezeteu, de la Transporturi Feroviare, în gara din Suceava, a fost arestat preventiv, vineri, pentru infracțiunea de omor calificat.

Instanța a admis, vineri, propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Ioan Besu, bărbatul care, joi noaptea, l-a atacat din spate cu un cuțit pe agentul șef adjunct Sorin Vezeteu, de 38 de ani. Decizia nu este definitivă.

Polițistul a murit sub o ploaie de lovituri, aplicate cu arma albă de către ucigaș, oamenii legii precizând că pe corpul victimei au fost găsite în jur de 40 de lovituri.

Agresorul, un tânăr de 24 de ani, din comuna Valea Moldovei, și-a recunoscut fapta imediat după comiterea ei și le-a spus polițiștilor de la fața locului că nu regretă nimic.

Ulterior, în timpul audierilor, agresorul nu a mai făcut declarații.

Anchetatorii au precizat că bărbatul a mai fost condamnat de două ori în Spania pentru fapte comise cu violență.

Procurorii au ridicat, vineri, și imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din Gara Burdujeni Suceava pentru a se analiza cum a ajuns Ioan Besu să îl lovească pe polițist.

De asemenea, s-a cerut expertiză psihiatrică și analizele toxicologice în cazul tânărului care l-a atacat pe Sorin Vezeteu.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat, joi noaptea, că nu a existat niciun fel de conflict între polițist și agresor anterior atacului, incidentul petrecându-se aparent fără motiv.

Sorin Vezeteu, agentul șef adjunct de poliție omorât joi noaptea în Gara Suceava, avea 38 de ani și lucra de 15 ani în Poliția TF, fără să fi avut vreo abatere. Bărbatul era căsătorit și avea doi copii minori.

×