x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Udrea spune că a cheltui zeci de mii de euro pe avocați

Udrea spune că a cheltui zeci de mii de euro pe avocați

14 Oct 2016   •   17:06
Udrea spune că a cheltui zeci de mii de euro pe avocați
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Deputatul Elena Udrea a spus vineri că a cheltuit până acum câteva zeci de mii de euro pe apărare în procesele în care este implicată, bani pe care firmele în care este asociat le-au plătit direct în conturile avocaţilor.

"Mulţi bani. (...) Am câteva delegaţii. Câteva zeci de mii de euro numai pe avocaţi, apărare. Plus o viaţă total schimbată. Adică sigur, dacă vedeţi că nu mă jelesc pe aici şi nu mă tăvălesc, nu înseamnă că mă duc acasă şi dansez în momentul ăsta. Nu am posibilitatea să am un cont deschis nicăieri, nu am posibilitatea să încasez bani de nicăieri. Sunt un om cu minţile la mine, nu am luat-o razna, dar nici nu e vreo fericire ce se întâmplă. Sigur, oamenii pot să spună că asta este, cu bune şi cu rele, politica. Sunt de acord, de aia nu spun nimic", a declarat Udrea la Camera Deputaţilor, întrebată câţi bani a cheltuit până acum cu avocaţii.

Elena Udrea a spus că banii pentru apărare sunt plătiţi de firmele la care este asociat, pentru că ea nu are posibilitatea să deschidă conturi.

"Din firmele în care sunt asociat (sunt plătiţi avocaţii - n.r.) şi unde asociaţii de acolo au fost de acord să mă ajute şi să facă aceste plăţi. Sunt plăţi făcute de aceste firme direct în contul avocaţilor", a arătat aceasta.

Udrea a venit vineri la Camera Deputaţilor pentru a-şi consulta dosarul pentru care DNA a cerut începerea urmăririi sale penale. Ea a adus covrigi pe care i-a împărţit jurnaliştilor prezenţi la Parlament şi a spus că şi-ar fi dorit să ajungă la moaştele Sfintei Parascheva, dar şi la Cluj-Napoca, la cursuri, însă i-a fost imposibil.

×