x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un apreciat antrenor de tenis român, arestat preventiv după ce ar fi violat o elevă de 11 ani

Un apreciat antrenor de tenis român, arestat preventiv după ce ar fi violat o elevă de 11 ani

26 Apr 2017   •   22:48
Un apreciat antrenor de tenis român, arestat preventiv după ce ar fi violat o elevă de 11 ani

Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori de tenis din Cugir, judeţul Alba, a fost arestat preventiv, miercuri, fiind acuzat că a violat o elevă de 11 ani, după un antrenament.

Tatăl fetei de 11 ani a sesizat poliţia cu privire la faptul că minora a fost agresată sexual de antrenorul ei de tenis, după efectuarea antrenamentului, la baza sportivă din oraşul Cugir.

Astfel, anchetatorii au dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de corupere sexuală, iar ulterior au schimbat încadrarea juridică în infracţiunea de viol şi au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, potrivit Romania TV.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului P.I.,în vârstă de 51 ani şi fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de viol şi a formulat propunere de arestare preventivă a acestuia. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea şi a dispus luarea măsurii arestului preventiv faţă de inculpatul P.I. pe o durată de 30 zile", arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul este antrenor de tenis de zece ani, fiind foarte apreciat în acest domeniu, după ce a lansat un sportiv selecţionat în lotul României la Cupa Davis.


 

×
Subiecte în articol: antrenor tenis viol