x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un politician român a murit în Penitenciarul Jilava! Era bolnav, iar eliberarea sa urma să fie analizată peste 10 zile

Un politician român a murit în Penitenciarul Jilava! Era bolnav, iar eliberarea sa urma să fie analizată peste 10 zile

12 Sep 2016   •   11:39
Un politician român a murit în Penitenciarul Jilava! Era bolnav, iar eliberarea sa urma să fie analizată peste 10 zile
Fostul consilier al președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin a murit vineri, 9 septembrie, în Penitenciarul Jilava, fiind bolnav de leucemie!
 
Horia Vădrariu (52 de ani) era condamnat pentru fapte de corupție si solicitase instanței eliberarea din pușcărie, iar cererea urma să fie analizată de magistrații Tribunalului Timiș abia în 21 septembrie, potrivit expressdebanat.ro.
 
Solicitarea a fost înaintată în 26 iulie Judecătoriei Timișoara. În 10 august a fost admisă însă excepţia necompetenţei materiale a Judecătoriei Timişoara, invocată din oficiu de judecătorul delegat cu executarea, astfel că a fost declinată competenţa de soluţionare a cererii de întrerupere a executării pedepsei în favoarea Tribunalului Timiş.
 
Horia Vădrariu a fost condamnat de Tribunalul Caraș-Severin la trei ani de închisoare cu executare pentru că a intermediat o șpagă oferită de soția unui polițist de frontieră din Moldova Nouă unui cadru medical de la Spitalul Județean de Urgență Reșița.
 
Curtea de Apel Timișoara i-a redus în luna februarie a.c. pedeapsa la doi ani, dar i-a adăugat un rest de 475 de zile rămas de executat dintr-o altă condamnare, suferită pentru infracțiuni la Legea CEC-ului.
 
Acum, familia așteaptă rezultatele autopsiei și raportul medicilor legiști pentru a se convinge dacă a fost tratat corespunzător și dacă nu cumva se impunea punerea lui în libertate pentru ca șansele sale la viață să fie cu totul altele.
 
Foto: Express de Banat
 
 
 
 
 
 

×