x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Veronica Stoica, noul rector al Academiei de Poliţie

Veronica Stoica, noul rector al Academiei de Poliţie

03 Iul 2019   •   11:26
Veronica Stoica, noul rector al Academiei de Poliţie
Sursa foto: Adrian Manolache

Comisarul şef Veronica Stoica a fost împuternicită să exercite atribuţiile funcţiei de rector al Academiei de Poliţie ''Alexandru Ioan Cuza'', prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

"Unul dintre criteriile care au stat la baza împuternicirii în funcţia de rector a fost inexistenţa unor suspiciuni în legătură cu titlul de doctor. Menţionez că doamnei comisar şef i-a fost acordat titlul de doctor în urmă cu 20 de ani de către Universitatea Bucureşti - Facultatea de Drept. Doamna rector se bucură de o foarte bună reputaţie în mediul academic, având o bogată activitate în domeniul dreptului şi al cercetării ştiinţifice", a spus Monica Dajbog.

Veronica Stoica a ocupat, începând cu ianuarie 2018, funcţia de prorector, iar din 24 mai a asigurat comanda Academiei de Poliţie.

Pe 24 mai, rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" - Adrian Iacob şi Mihail Petrică Marcoci - şi-au dat demisia, la solicitarea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Cei doi sunt cercetaţi de DNA în dosarul privind ameninţarea cu moartea în cazul jurnalistei Emilia Şercan. AGERPRES

×
Subiecte în articol: academia de politie Veronica Stoica