x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Victor Ponta, audiat ca martor la DNA, în dosarul TelDrum. "Am spus ceea ce știu, dar eu nu confund bătălia politică cu justiția"

Victor Ponta, audiat ca martor la DNA, în dosarul TelDrum. "Am spus ceea ce știu, dar eu nu confund bătălia politică cu justiția"

18 Sep 2017   •   11:12
Victor Ponta, audiat ca martor la DNA, în dosarul TelDrum. "Am spus ceea ce știu, dar eu nu confund bătălia politică cu justiția"
Sursa foto: DIANA OROS

Victor Ponta s-a prezentat, luni dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, acesta fiind audiat ca martor într-un dosar de corupţie.

ACTUALIZARE Victor Ponta a ieșit luni din sediul DNA, după patru ore de audieri.

Eu știu cel mai bine, pe pielea mea, diferența dintre politică și justiție. În politică ne batem, dar nu ne batem cu dosare. Nu am niciun fel de dorințe, nici nu mă ocup cu denunțuri. Am fost chemat ca martor. Am spus ceea ce știu, dar eu nu confund bătălia politică, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta a fost audiat în calitate de martor în același dosar cu cel în care care a fost audiat Sorin Grindeanu săptămâna trecută.

Potrivit unor surse, este vorba despre dosarul TelDrum. În acest dosar, compania de construcții din Teleorman este pusă sub acuzare pentru fraudă cu fonduri europene. Depoziția lui Ponta este foarte importantă și ar putea fi defavorabilă lui Liviu Dragnea, întrucât în urmă cu două săptămâni, Ponta a declarat public că acestă companie din Teleorman îi aparține lui Liviu Dragnea. Rămâne de văzut ce detalii le va da el procurorilor de le DNA.

TelDrum ar fi fraudat fonduri în septembrie 2015 când compania a cumpărat un utilaj de asfaltare. Prejudiciul se ridică la aproape patru milioane de lei, a transmis Alexandru Costache pentru Telejurnal.

×
Subiecte în articol: victor ponta