x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Viorica Dăncilă reclamată la DNA în plină campanie electorală. Reacție: „Toate aceste informații sunt FALSE”

Viorica Dăncilă reclamată la DNA în plină campanie electorală. Reacție: „Toate aceste informații sunt FALSE”

21 Noi 2019   •   15:24
Viorica Dăncilă reclamată la DNA în plină campanie electorală. Reacție: „Toate aceste informații sunt FALSE”
Sursa foto: Lucian Alecu

Update DNA a dat un comnuicat legat de citarea Vioricăi Dăncilă la DNA.

 

”În referire la informațiile vehiculate în spațiul public care acreditează ideea că un candidat la Președinția României urmează să fie citat la DNA, în data de 22 noiembrie 2019, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să precizeze că toate aceste informații sunt FALSE”, a transmis DNA.

 

Stire initiala Viorica Dăncilă a fost reclamată la DNA în plină campanie pentru turul doi al alegerilor prezidențiale.

Plângerea penală a fost depusă de reprezentantul unui club de tenis care reclamă faptul că s-au cerut și aprobat prea mulți bani din fondul de rezerva al Guvernului pentru plata taxei anuale în cadrul Turneului BRD Bucharest Open. 

Sesizarea îi vizează și pe Ion Țiriac, dar și pe fostul ministru Eugen Teodorovici.

Plângerea penală a fost depusă pe 15 noiembrie la Direcția Națională Anticorupție împotriva conducerii FR Tenis și a fostului premier Viorica Dăncilă. De asemenea, fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, fostul ministru al Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, şeful COSR, Mihai Covaliu, fostul preşedinte al FRT, George Cosac, dar și ungurul Marky Jeno, directorul turneului Bucharest Open, se numără printre cei citați în plângere.

www.antene3.ro

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă  dna