x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 12 posturi de procuror sunt vacante în judeţele Argeş şi Vâlcea

12 posturi de procuror sunt vacante în judeţele Argeş şi Vâlcea

06 Mar 2017   •   14:40
12 posturi de procuror sunt vacante în judeţele Argeş şi Vâlcea

La unităţile de parchet din judeţele Argeş şi Vâlcea sunt 12 posturi de procuror neocupate, dintr-un total de 109 posturi prevăzute în schema de personal, potrivit datelor prezentate, luni, la bilanţul activităţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti în anul 2016. 

"La sfârşitul anului 2016, din totalul de 109 posturi aprobate, erau ocupate 97 de posturi, fiind vacante 12 posturi, din care şapte posturi de procurori cu funcţii de conducere şi cinci posturi de procurori cu funcţii de execuţie, rezultând o ocupare de 89%", se precizează în raportul de bilanţ. 

Şapte dintre cele 12 posturi vacante sunt de procuror cu funcţie de conducere. Este vorba de funcţiile de procuror şef secţie judiciară şi procuror şef secţie urmărire penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, procuror şef secţie urmărire penală şi procuror şef secţie judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, precum şi cea de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu. 

În ceea ce priveşte personalul auxiliar de specialitate şi conex, toate cele 137 posturi prevăzute în schemă sunt ocupate. 

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti are în subordine două parchete de nivel judeţean, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, precum şi 10 unităţi locale, respectiv cele de pe lângă Judecătoriile din Piteşti, Câmpulung Muscel, Curtea de Argeş, Topoloveni şi Costeşti, în judeţul Argeş, precum şi cele de pe lângă Judecătoriile Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani, Horezu, Brezoi şi Bălceşti, în judeţul Vâlcea, adaugă Agerpres.

×
Subiecte în articol: procuror posturi vacante argeş valcea