x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 3 pompieri au intrat într-un apartament cuprins de foc pentru a salva un bărbat

3 pompieri au intrat într-un apartament cuprins de foc pentru a salva un bărbat

19 Sep 2017   •   12:41
3 pompieri au intrat într-un apartament cuprins de foc pentru a salva un bărbat
Sursa foto: Ciprian STERIAN

Trei pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ''Horea'' al judeţului Mureş au intrat, în noaptea de luni spre marţi, într-un apartament cuprins de flăcări, din Târgu Mureş, şi au reuşit să îl scoată în viaţă pe proprietarul acestuia, care a adormit, uitând o lumânare aprinsă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mureş, mr. Cristian Virag, cei trei pompieri sunt plutonier major Raul Toduţ, plutonier major Eugen Tătar şi plutonier major Alexandru Neagu, care ''au efectuat recunoaşterea imediat după ce au ajuns la locul intervenţiei''. 

Maiorul Virag a spus că în momentul în care aceştia au intrat în apartament, incendiul era generalizat, ardea tot în jur, şi l-au găsit pe bărbat întins pe podea, fiind inconştient, dar în viaţă. 

Un bloc cu patru etaje de pe strada Fabricii de Zahăr, din Târgu Mureş, a fost evacuat, luni seara, în urma izbucnirii unui incendiu violent la apartamentul de la parter. În urma incendiului, provocat de la o lumânare aprinsă, mai multe persoane au necesitat îngrijiri medicale, iar 27 de locatari ai blocului respectiv au fost evacuaţi. AGERPRES

×