x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 5 bombe din al Doilea Război Mondial, descoperite în Focșani

5 bombe din al Doilea Război Mondial, descoperite în Focșani

26 Apr 2018   •   18:24
5 bombe din  al Doilea Război Mondial, descoperite în Focșani
Sursa foto: Foto: stiridefocsani.ro

Cinci bombe de aviaţie provenind din cel de al Doilea Război Mondial, în greutate de aproximativ 500 de kilograme fiecare, au fost descoperite joi, în apropierea DN 2 (E85), la ieşirea din municipiul Focşani, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, plt. Cristina Pârvu. 

"În jurul amiezii a fost descoperită prima bombă de către un cetăţean care efectua lucrări agricole cu un buldoexcavator şi care a sunat la 112 (...) UIterior, după sosirea echipelor de pirotehnişti, au mai fost descoperite încă 5 bombe, la fel de mari", a declarat, pentru AGERPRES, plt. Cristina Pârvu. 

Aceasta a precizat că bombele au fost găsite la aproape 700 de metri de DN2, la circa un kilometru de la ieşirea din Focşani către localitatea Goleşti, dar nu se pune problema închiderii circulaţiei în zonă. 

"Nu se pune problema opririi circulaţiei în zonă, pentru că ele se află la distanţă de drumul naţional, în câmp şi tocmai pentru a nu restricţiona traficul rutier căutăm un traseu pe câmp pentru a le transporta într-o zonă în care să poată fi distruse în condiţii de siguranţă", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. AGERPRES

×