x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 900 de euro a costat-o pe o femeie faptul că nu și-a lăsat vecinul să se debranșeze

900 de euro a costat-o pe o femeie faptul că nu și-a lăsat vecinul să se debranșeze

16 Oct 2017   •   16:20
900 de euro a costat-o pe o femeie faptul că nu și-a lăsat vecinul să se debranșeze

O timișoreancă a fost dată în judecată de un vecin după ce aceasta a refuzat să își dea acordul de debranșare de la sistemul centralizat de termoficare.

Femeia a pierdut procesul iar tribunalul o obligă acum să plătească 900 de euro.

„Pe formularul pe care îl cere Coltermul la debranșare se cere acordul vecinilor cu pereți comuni și al asociației de proprietari. Vecinul meu și-a pus centrală după ce m-a dat în judecată pe mine, pe sora mea, care este și ea proprietara apartamentului, acesta fiind moștenire de familie, că nu i-am dat acordul pentru debranșare și pe asociația de proprietari. A câștigat cu brio, pentru că judecătorul i-a dat dreptate. Suntem obligate să dăm acordul acum, vreau să anunț pentru a nu mai cheltui nimeni bani pe proces și pe avocat. Eu am plătit 1.200 de lei onorariul avocatului și sora mea 300 de euro și o să mai trebuiască să plătesc încă 1.400 de lei cheltuieli de judecată”, a povestit Corina pentru tion.ro.

Legea spune că debranșarea totală a instalațiilor interioare de încălzire ale unui utilizator dintr-un apartament aflat în condominiu se face cu acordul scris al asociației de proprietari, exprimat prin hotărârea adunării generale.

Sursa: tion.ro

×