x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A doua agresoare de la metrou a fost prinsă

A doua agresoare de la metrou a fost prinsă

15 Dec 2017   •   12:49
A doua agresoare de la metrou a fost prinsă

Femeia care a proferat amenințări către o altă persoană, în stația Unirii 2, vineri dimineață, a fost prinsă de polițiști.

Aceasta este în vârstă de 57 de ani și este acum cercetată de polițiști, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Femeia a fost prinsă de poliţişti la staţia Pipera, la suprafaţă, şi în prezent este audiată, a anunţat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. 

Sarca a precizat că nu a agresat fizic victima, dar a ameninţat-o verbal: "Nu scapi de mine!". 

"Persoana a fost depistată, a fost găsită de către colegii noştri la ora 10,55 în zona staţiei de metrou Pipera, a fost găsită la suprafaţă. La acest moment se află la audieri pentru a se stabili cauzele, condiţiile, împrejurările care au determinat-o să folosească cuvinte ameninţătoare la adresa unei alte persoane aflate la staţia de metrou. În fapt, azi, în jurul orei 10,00 s-a prezentat o doamnă care a sesizat că s-a simţit ameninţată de cuvintele pe care i le-a adresat o altă femeie. (...) Persoana depistată este din Bucureşti şi are 57 de ani, nu a fost depistată datorită semnalmentelor, elementele au fost cele de vestimentaţie şi alte aspecte luate în calcul de poliţiştii operativi", a spus Diana Sarca, scrie Agerpres.

Ea a dat asigurări că Poliţia Capitalei este mereu la datorie. 

"Suntem aici pentru cetăţeni şi asigurăm că suntem la datorite tot timpul. Oamenii să se adreseze cu încredere Poliţiei pentru că vom acţiona cu operativitate", a afirmat Sarca.

×