x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A fost deschisă circulaţia pe A2, cu excepţia sectorului Fundulea - Lehliu, sensul Bucureşti - Constanţa

A fost deschisă circulaţia pe A2, cu excepţia sectorului Fundulea - Lehliu, sensul Bucureşti - Constanţa

12 Ian 2017   •   12:37
A fost deschisă circulaţia pe A2, cu excepţia sectorului Fundulea - Lehliu, sensul Bucureşti - Constanţa

Circulaţia rutieră pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa a fost deschisă, cu excepţia sectorului Fundulea - Lehliu pe sensul de deplasare Bucureşti - Constanţa, unde traficul este întrerupt pentru finalizarea inspecţiei cu Poliţia Rutieră, informează joi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

De asemenea, pe sectorul Cernavodă - Constanţa, pe ambele sensuri de deplasare şi pe sectorul Fundulea - Lehliu, sensul de deplasare Constanţa - Bucureşti, traficul se desfăşoară controlat, în convoi, sub supravegherea Poliţiei Rutiere. 

'Menţionăm că se circulă în condiţii de iarnă şi este absolut necesar ca toţi conducătorii auto să respecte indicaţiile şi recomandările Poliţiei Rutiere, precum şi restricţiile instituite', se menţionează într-un comunicat al CNAIR. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, de pe site-ul companiei www.cnadnr.ro sau de pe paginile de Facebook şi Twitter. Agerpres

×