x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A murit în cimitir! Un bărbat s-a stins din viaţă chiar lângă locurile de veci!

A murit în cimitir! Un bărbat s-a stins din viaţă chiar lângă locurile de veci!

08 Aug 2017   •   16:31
A murit în cimitir! Un bărbat s-a stins din viaţă chiar lângă locurile de veci!

Temperaturile extreme fac a patra victimă la Galaţi! Un bărbat de 52 de ani a fost găsit leşinat într-un cimitir. Găsit de un trecător, acesta a fost dus la spital de urgenţă, unde i s-au făcut manevre de resuscitare însă, fără rezultat.

Şoc caloric hipertermie exogenă a fost diagnosticul stabilit de medicii care au încercat să îi salveze viaţa. Decesul a fost confirmat de medicii de la Institutul de Medicină Legală Galaţi. 

În judeţul Galaţi au fost înregistrate recent alte trei decese, care ar putea avea legătură, potrivit autorităţilor, cu temperaturile foarte mari înregistrate în ultimele zile. Duminică, un bărbat de 67 ani, din comuna gălăţeană Călmăţui a fost găsit decedat pe marginea unui drum, sâmbătă, un alt bărbat, de 50 ani, a fost găsit fără suflare pe un câmp din apropierea comunei Cavadineşti, iar joi, tot un bărbat, de 60 ani, din Galaţi, a fost găsit decedat în faţa scării blocului în care locuia.

,În ultimele 24 de ore am intervenit pentru nouă persoane care au suferit stări de leşin, lipotimie, pe fondul temperaturilor mari. A fost vorba despre patru persoane care efectiv au căzut în stradă şi de alte cinci persoane cărora li s-a făcut rău, au suferit stări de leşin, acasă sau în locuri publice. În toate cazurile pacienţii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Galaţi', a precizat Mihai Polinschi.Sursa:Observator TV

×
Subiecte în articol: mort din cauza caniculei