x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident CIUDAT în Bistrița. O fetiță de 7 ani a fost călcată de o căruţă

Accident CIUDAT în Bistrița. O fetiță de 7 ani a fost călcată de o căruţă

21 Sep 2017   •   23:22
Accident CIUDAT în Bistrița. O fetiță de 7 ani a fost călcată de o căruţă
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

O fetiță de 7 ani a căzut din căruță pe raza localității Cușma și a avut nevoie de îngrijire medicală, după ce o roată de la căruță a trecut peste ea, scrie presa locală.

Din primele informații, fetița de 7 ani din Cușma a ieșit de la școală și împreună cu alți trei copii a vrut să se urce într-o căruță care mergea în direcția casei unde locuiește, pentru a nu parcurge drumul pe jos. Fetița nu a reușit să facă săritura complet, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut, iar una dintre roțile de la căruță a trecut peste ea.

O vecina care lucrează la un magazin din apropiere a văzut accidentul, a dus-o pe fetiță la ea acasă, după care a anuntat părinții care au sunat la serviciul de urgență.

„Fetița a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale”, a declarat pentru reporterii Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt ISU BN, Marius Rus.

Se pare că fetița a fost destul de serios rănită în urma acestui ciudat accident. Aceasta a suferit un traumatism abdominal sever, cu risc ridicat de hemoragie, motiv pentru care medicul SMURD a solicitat transferul acesteia la o clinică pediatrică de specialitate din Cluj-Napoca.

×
Subiecte în articol: caruta accident