x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT CU 4 MORȚI în localitatea Bobiceşti, Olt. A fost activat planul roșu

ACCIDENT CU 4 MORȚI în localitatea Bobiceşti, Olt. A fost activat planul roșu

24 Apr 2017   •   16:18
ACCIDENT CU 4 MORȚI în localitatea Bobiceşti, Olt. A fost activat planul roșu
Sursa foto: Foto: gds.ro

Doi copii și doi adulți au decedat într-un grav accident rutier care a avut loc în zona Pădurea Sarului, în apropierea localității Bobicești, Olt.

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţişti, cauza probabilă a producerii accidentului a fost explozia unui pneu al unui autotren. Şoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit cele două autoturisme.

Un elicopter SMURD s-a deplasat la locul accidentului pentru transportul victimelor la spital. 

În accidentul rutier au fost implicate două automobile şi un autotren. Au fost grav răniţi doi bărbaţi, şoferul TIR-ului şi al unui autoturism prins în accident şi au decedat patru persoane - doi copii, o femeie şi un bărbat, aflate într-un al doilea automobil. 

Reprezentantul IPJ Olt a menţionat că accidentul a fost provocat de explozia unei anvelope a TIR-ului. 

"După explozia unei anvelope, conducătorul auto al TIR-ului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două autoturisme. Unul dintre autoturisme era condus de un bărbat, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar cel de-al doilea autoturism era condus de o femeie, care a decedat la locul accidentului", a spus Alexandra Dicu. 

Potrivit acesteia, femeia aflată la volanul maşinii lovite de TIR prezenta răni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată la locul accidentului. În maşina condusă de ea se mai aflau doi copii, cu vârste între 3 şi 5 ani, şi un bărbat, care erau pasageri. Copiii, ca şi bărbatul pasager în maşină, au fost găsiţi în stop cardio-respirator şi ulterior, după ce au fost efectuate manevre de resuscitare fără rezultat favorabil, au fost declaraţi decedaţi, a mai precizat reprezentantul ISU Olt. 

Pentru scoaterea victimelor din maşini au fost necesară intervenţia echipajelor de descarcerare. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Olt, la faţa locului au intervenit un eclicopter SMURD, două echipaje SMURD, un echipaj cu autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare şi cinci echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. AGERPRES

 

×