x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu cinci victime pe DN73 la Pârâul Rece, dintre care trei persoane au decedat

Accident cu cinci victime pe DN73 la Pârâul Rece, dintre care trei persoane au decedat

02 Aug 2017   •   15:58
Accident cu cinci victime pe DN73 la Pârâul Rece, dintre care trei persoane au decedat

Trei persoane au decedat, iar alte trei, între care şi un copil, au fost rănite în accidentul care s-a produs, miercuri, pe DN 73A, una dintre victime fiind preluată de un elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15.00, pe DN 73A, la 12 km de Râşnov spre Pârâul Rece, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Braşov, Gabriela Dinu.

"Cele şase persoane se aflau în autoturismul care a ieşit în decor şi s-a răsturnat. Trei persoane au decedat, alte trei, între care şi un copil, sunt rănite. Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic de Copii Braşov. Un elicopter SMURD a venit la faţa locului pentru a prelua unul dintre răniţi, aflat într-o stare mai gravă, pentru a-l transporta la Târgu Mureş. Celălalt va fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov cu un echipaj SMURD", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, plt. maj. Luiza Dănilă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, a explicat că autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a ieşit în decor din cauze încă necunoscute, poliţiştii efectuând cercetări la faţa locului. AGERPRESUn accident soldat cu cinci victime dintre care trei ar fi încarcerate s-a produs cu puțin timp în urmă pe DN73, la Pârâul Rece, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.La faţa locului se intervine cu două echipaje de descarcerare şi patru echipaje SMURD. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident victime dn73