x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT CUMPLIT pe centura Braşovului, un mort şi patru răniţi

ACCIDENT CUMPLIT pe centura Braşovului, un mort şi patru răniţi

09 Mar 2016   •   13:46
ACCIDENT CUMPLIT pe centura Braşovului, un mort şi patru răniţi

  O femeie a murit şi alte patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident în lanţ care s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Braşov şi în care au fost implicate patru autoturisme.

Accidentul a avut loc, miercuri, pe porţiunea de centură a Braşovului care face legătura între DN 11 şi DN 13, între Stupini şi Sânpetru. 

Astfel, un şofer din Covasna, care circula cu viteză, nu a respectat distanţa regulamentară şi a lovit autoturismul Dacia Logan din faţa sa, în care se aflau şase persoane.

În urma impactului, maşina lovită a intrat în autoturismul din faţă şi s-a creat astfel un accident în lanţ, în care au fost implicate în total patru maşini.

Toţi cei cinci pasageri din autoturismul Dacia Logan au fost răniţi grav.

"În urma impactului, din autoturismul Dacia Logan au fost răniţi cinci pasageri, trei care se aflau în spate şi doi în faţă. Din celelalte autoturisme implicate în accident nu au fost victime", a declarat Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.  

Unul dintre răniţi, o femeie de 70 de ani, a murit la scurt timp de la accident.

Şoferul vinovat de producerea accidentului, un tânăr de 27 de ani, va fi acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. El a fost transportat la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat timp de aproape o oră.

×