x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident CUMPLIT pe DN 1C. O familie intreaga a ajuns la spital

Accident CUMPLIT pe DN 1C. O familie intreaga a ajuns la spital

04 Sep 2015   •   09:38
Accident CUMPLIT pe DN 1C. O familie intreaga a ajuns la spital
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

O familie din Maramureș a trecut prin clipe de groază în această după amiază, după ce autoturismul în care se afla a fost izbit în plin de un autotren. Soț, soție și un copilaș de doar câteva luni au ajuns la spital, informează someșeanul.ro.

Accidentul s-a produs pe DN 1C, pe raza localității clujene Bunești, la intersecția cu centura ocolitoare a municipiului Gherla.


Potrivit primelor informații primite de la fața locului, accidentul s-a produs din cauza șoferului autoturismului înmatriculat în Maramureș. Acesta a ieșit în DN 1C, de pe drumul dinspre Gherla închis circulației, și nu a acordat prioritate de trecere autotrenului înmatriculat în Satu Mare, care circula dinspre Gherla spre Dej.

În urma impactului extrem de violent, autoturismul a fost împins de autotren peste sensul giratoriu, mașina fiind distrusă.

Cele trei persoane aflate în autoturism, șoferul soția și copilul acestora, au fost preluat de ambulanțe și transportate la Spitalul Municipal Dej, pentru investigații medicale amănunțite. Din câte se pare, aceștia se îndreptau spre Cluj-Napoca, pentru a lua pe cineva de la aeroport.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. 

Vezi aici IMAGINI de la accident

×
Subiecte în articol: accident