x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav cu un microbuz școlar. Zece copii au fost răniți

Accident grav cu un microbuz școlar. Zece copii au fost răniți

23 Feb 2017   •   09:31
Accident grav cu un microbuz școlar. Zece copii au fost răniți

Zece copii au fost răniți, în total, în urma accidentului rutier de la Vaslui.

Şapte copii au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu atacuri de panică şi contuzii, după ce microbuzul şcolar cu care erau transportaţi la şcoală a fost lovit de un autoturism, pe raza comunei vasluiene Ştefan cel Mare.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare.

"Un autoturism a efectuat, potrivit primelor cercetări, o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un microbuz de transport şcolar. La faţa locului, poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc accidentul. Copiii au fost preluaţi imediat de echipajele medicale de la Serviciul de Ambulanţă, care le-au acordat îngrijiri medicale", a declarat, joi, pentru AGERPRES, responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, cpt. Petru Iftene, niciun copil nu a fost grav rănit, elevii suferind atacuri de panică şi contuzii uşoare, şapte dintre ei fiind trimişi la spital.

Sursă: Agerpres

×
Subiecte în articol: accident