x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Bihor. Carambol cu patru mașini. O persoană a murit şi două au fost rănite

Accident GRAV în Bihor. Carambol cu patru mașini. O persoană a murit şi două au fost rănite

29 Feb 2020   •   09:31
Accident GRAV în Bihor. Carambol cu patru mașini. O persoană a murit şi două au fost rănite

Accident grav, în această dimineață. O persoană a murit şi două au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate patru autoturisme, în judeţul Bihor, pe drumul care face legătura între Oradea şi Satu Mare.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe DN19 Oradea –Satu Mare, în localitatea Ianca, din județul Bihor, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. În urma impactului, o persoană  a decedat iar alte două au fost rănite(unul grav și unul ușor). Traficul rutier a fost blocat.

 

În urma impactului dintre cele 4 autoturisme au fost rănite 7 persoane. Un bărbat de 31 de ani a decedat pe loc, două persoane au suferit diverse leziuni și au fost preluate de echipaje ale Ambulanței Bihor, iar alte 4 persoane leziuni minore.

Potrivit maior ISU Crișana, Camelia Roșca, la fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul ISU Crișana, care au eliberat o victimă rămasă captivă între fiarele contorsionate. Aceasta se afla în stop-cardiorespirator, astfel că echipajele medicale au preluat-o pentru ai efectua manevrele de resuscitare.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite în urma cercetărilor efectuate la fața locului de polițiștii rutieri.

×
Subiecte în articol: accident