x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Sălaj: Un tânăr decedat şi alţi trei răniţi. "Șoferul" de 16 ani nu avea permis

Accident GRAV în Sălaj: Un tânăr decedat şi alţi trei răniţi. "Șoferul" de 16 ani nu avea permis

04 Iun 2017   •   08:19
Accident GRAV în Sălaj: Un tânăr decedat şi alţi trei răniţi. "Șoferul" de 16 ani nu avea permis

Un tânăr în vârstă de 18 ani şi-a pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi într-un grav accident de circulaţie ce s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un drum judeţean între localităţile Ariniş, judeţul Maramureş şi Cehu Silvaniei, judeţul Sălaj.

Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului ar fi un adolescent în vârstă de 16 ani care se afla la volanul unei maşini deşi nu poseda permis de conducere.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că un minor de 16 ani, din judeţul Maramureş, conducea autoturismul pe drumul menţionat, iar între localităţile Ariniş, judeţul Maramureş şi Cehu Silvaniei, judeţul Sălaj, la ieşire dintr-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, pasagerul de pe locul din dreapta faţă, un adolescent de 18 ani, din Maramureş, a decedat, iar cei doi pasageri aflaţi pe bancheta din spate, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, tot din Maramureş, şi "şoferul", au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii", se arată într-un comunicat de presă, dat publicităţii duminică, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident accident in salaj