x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Suceava. Trei bărbați au murit, iar unul este grav rănit

Accident grav în Suceava. Trei bărbați au murit, iar unul este grav rănit

14 Oct 2021   •   17:27
Accident grav în Suceava. Trei bărbați au murit, iar unul este grav rănit

Trei bărbați au murit, iar unul a fost grav rănit într-un accident produs joi în zona de centură a municipiului Rădăuți, județul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul s-a produs pe șoseaua ocolitoare a municipiului Rădăuți.

Din primele date ale polițiștilor, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani din Rădăuți a condus un autoturism cu volanul pe partea dreaptă și pe o porțiune de drum drept, din motive care urmează să fie stabilite în timpul anchetei, a părăsit șoseaua și a ajuns într-un șanț.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Patru persoane au fost implicate în accident, iar la sosirea echipajelor de intervenție acestea erau în stare de inconștiență.

Echipajele medicale au declarat decesul pentru trei victime.

Conform polițiștilor, în urma accidentului au murit șoferul de 29 de ani, un bărbat de 39 de ani din Dornești și un bărbat de 32 de ani cu dublă cetățenie română-ucraineană. De asemenea, un alt bărbat de 36 de ani cu dublă cetățenie română-ucraineană a fost transportat la spital cu răni grave.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se preleva probe biologice de sânge de la șofer în cadrul necropsiei pentru stabilirea alcoolemiei.

(sursa: Mediafax)

×