x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav la Gura Lotrului. Un şofer neamţ a adormit la volan şi a intrat pe contrasens

Accident grav la Gura Lotrului. Un şofer neamţ a adormit la volan şi a intrat pe contrasens

10 Aug 2017   •   18:14
Accident grav la Gura Lotrului. Un şofer neamţ a adormit la volan şi a intrat pe contrasens

Doi cetăţeni străini cu domiciliul în Germania au fost grav răniţi în urma unui accident rutier produs joi pe Valea Oltului (DN7), la Gura Lotrului, după ce autoutilitara în care se aflau a părăsit sensul de mers şi a intrat într-un şanţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.Potrivit sursei citate, la volanul autoutilitarei implicate în accident se afla o femeie, soţia unuia dintre cei doi bărbaţi răniţi. Ei au fost transportaţi la spital, conştienţi, prezentând mai multe fracturi.

'Accidentul s-a produs pe DN7, la kilometrul 207+400, pe fondul oboselii excesive. Autoutilitara, înmatriculată în Germania, a părăsit sensul de mers şi a intrat într-un şanţ. În autoutilitară erau trei persoane, respectiv un conducător auto şi doi pasageri. Cei doi pasageri au fost transportaţi la spital, conştienţi, prezentând fracturi', au spus reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Unul dintre răniţi este de origine turcă, având domiciliul în Germania, la fel ca şi celelalte două persoane din maşină. Observator Tv

×
Subiecte în articol: accident doi raniti valea oltului