x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav la Suceava! Doi băieți teribiliști au murit pe loc după ce au intrat cu BMW-ul într-un stâlp

Accident grav la Suceava! Doi băieți teribiliști au murit pe loc după ce au intrat cu BMW-ul într-un stâlp

13 Oct 2017   •   10:31
Accident grav la Suceava! Doi băieți teribiliști au murit pe loc după ce au intrat cu BMW-ul într-un stâlp

Doi tineri în vârstă de 19 şi 20 de ani au murit pe loc după ce au intrat cu BMW-ul într-un stâlp. Accidentul s-a produs în localitatea Buda din Suceava.Vlad Maftei şi Daniel Rusu lucrau în Belgia, iar în urmă cu câteva zile s-au întors în ţară pentru o vacanţă. Miercuri noapte, cei doi s-au urcat într-un BMW seria 5 şi au plecat la o plimbare în localitatea Buda, comuna Râşca, judeţul Suceava.

La un moment dat, din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea şi a intrat în plin într-un stâlp de beton pe care l-a pus la pământ.

Potrivit martorilor, maşina circula cu o viteză de aproximativ 200 de km/h, iar în urma impactului, aceasta s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Cei doi tineri au rămas încarceraţi în autoturism, iar pompierii de la Descarcarare s-au chinuit zeci de minute pentru a scoate trupurile neînsufleţite din maşină.

Mai mult, pompierii au rămas impresionaţi de modul groaznic în care au murit cei doi tineri încât au postat un mesaj de condoleanţe pe Facebook.

"Colegii noştri de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni s-au deplasat cu modulul SMURD la faţa locului. Din păcate, cei doi tineri erau decedaţi şi încarceraţi între fiarele maşinii. Sincere condoleanţe familiilor îndurerate", a scris ISU Bucovina.

×