x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV in Timisoara. Șoferul unui TIR a MURIT, după ce a făcut infarct la volan

Accident GRAV in Timisoara. Șoferul unui TIR a MURIT, după ce a făcut infarct la volan

01 Dec 2015   •   09:43
Accident GRAV in Timisoara. Șoferul unui TIR a MURIT, după ce a făcut infarct la volan
Sursa foto: pressalert.ro

Un grav incident s-a petrecut, luni seara, in Timisoara, pe Calea Lugojului la intersecție cu Calea Dorobanților, după ce un TIR a intrat pe contrasens și a ajuns în gardul care împrejmuieşte viitorul amplasament al mall-ului. Din primele informații furnizate de reprezentanții ISU, sosiți de urgență la fața locului, șoferul de origine sîrbă ar fi suferit un stop cardio respirator, iar membrii ambulanței încearcă și acum să îl resusciteze pe șofer. Din fericire, în staţia de autobuz nu era nimeni când camionul a urcat pe trotuar.

“TIR-ul era în spatele nostru fără nicio lumină aprinsă. Avea un triunghi reflectoriyant prins pe grilă. Se vedea că a fost lovit pe partea stângă. Lipsea farul cu tot. Am oprit la semafor şi în secunda următoare brusc a făcut stânga. A tăiat şi a intrat în gard”, a declarat un martor ocular, aflat în maşina din spatele TIR-ului.

Șoferul, de 52 de ani, care venea din Ucraina cu un transport de cauciuc, a fost urmărit numai de ghinioane. Din declarațiile unui alt șofer de TIR sîrb, cu care s-a întâlnit pe traseu, se pare că bărbatul fusese implicat într-un accident în Ucraina, motiv pentru care farurile autotrenului nu funcționau.

Din nefericire, şoferul nu a mai putut fi salvat, acesta decedând în ambulanţă. La faţa locului au sosit reprezentanţii Consulatului Serbiei din Timişoara pentru a stabili împreună cu autorităţile române ce se va întâmpla cu camionul.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/11/accident-grav-pe-calea-lugojului-dupa-ce-soferul-unui-tir-facut-stop-cardiac-si-intrat-pe-contrasens-ce-pagube-sunt-foto/

×
Subiecte în articol: timisoara calea lugojului accident tir