x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe DN 12 A. O femeie a murit şi alte patru persoane au fost rănite

Accident GRAV pe DN 12 A. O femeie a murit şi alte patru persoane au fost rănite

06 Feb 2016   •   21:36
Accident GRAV pe DN 12 A. O femeie a murit şi alte patru persoane au fost rănite
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

O femeie a murit şi alte patru persoane au fost rănite, sâmbătă seara, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă de la marginea DN 12 A, între localităţile Lunca de Sus şi Frumoasa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat pentru AGERPRES că un bărbat de 45 ani, din localitatea Ciceu, conducea un autoturism în care se mai aflau patru persoane, doi bărbaţi şi două femei. La un moment dat, în zona vârfului Frumoasa, într-o curbă, autoturismul a derapat, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o râpă de aproximativ 40 metri.

În urma accidentului a murit o femeie de 40 ani, aflată în dreapta şoferului, iar conducătorul auto şi ceilalţi trei pasageri au suferit diverse leziuni şi traumatisme.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, Ambulanţă şi SMURD, răniţii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

Gheorghe Filip a precizat că cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.  

×
Subiecte în articol: accident