x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe DN1. Trei persoane au fost rănite după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR

Accident GRAV pe DN1. Trei persoane au fost rănite după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR

03 Dec 2015   •   22:17
Accident GRAV pe DN1. Trei persoane au fost rănite după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR

 Trei persoane au fost rănite, în această după-amiază, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR pe DN1, la ieșirea din localitatea brașoveană Șercaia spre municipiul Brașov, din cauza unei depășiri neregulamentare, informeaza reporterntv.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar șef Liviu Naghi, accidentul s-a produs la ora 13.10 pe DN1, la kilometrul 221+600 metri, la ieșirea din Șercaia spre Brașov, când un bărbat de 65 de ani, care conducea un autoturism din direcția Sibiu spre Brașov, s-a angajat într-o depășire pe un tronson de drum unde depășirea este interzisă, iar autoturismul condus de el a intrat într-un TIR la volanul căruia se afla un tânăr de 25 ani.

În urma impactului, atât șoferul imprudent, cât și pasagera din dreapta sa, o femeie de 64 de ani, au fost răniți, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov intervenind cu un echipaj SMURD și cu ambulanță.

Ulterior, și șoferul TIR-ului a solicitat să fie transportat la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, căpitanul Ciprian Sfreja.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier a fost oprit în ambele sensuri, pe raza localității Sercaia, timp de aproximativ 45 de minute.

×
Subiecte în articol: accident