x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe DN1E60. Circulația a fost BLOCATA timp de câteva ore

Accident GRAV pe DN1E60. Circulația a fost BLOCATA timp de câteva ore

04 Dec 2015   •   13:29
Accident GRAV pe DN1E60. Circulația a fost BLOCATA timp de câteva ore

Un grav accident de circulație a avut loc vineri dimineața în zona comunei clujene Gilău. O autoutilitară și un autoturism au fost implicate în acest accident. DN1E60 a fost blocat timp de cateva ore, informeaza Monitorul de Cluj.


Două mașini de pompieri și două ambulanțe au intervenit la fața locului pentru descarcerarea unei persoane în urma accidentului rutier.

Potrivit Inspectoratului Poliției Județene Cluj, un cetățean polonez de 25 de ani, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă pe DN1E60, pe raza localității Gilău, cu direcția Cluj-Oradea, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau pe aceeași direcție, Oradea-Cluj. Autotractorul a părăsit partea carosabilă și a acroșat un stâlp de electricitate intrând ulterior și într-un imobil din zonă. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului autovehicului care circula regulamentar dinspre Oradea spre Cluj, un bărbat de 40 de ani din Cluj-Napoca.

În acest moment, potrivit IPJ Cluj, circulația în zona Gilău a fost reluată pe ambele sensuri de circulație.

Persoana rănită în accident a fost transportată de către o ambulanță la Unitatea de Primire Urgență de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

×
Subiecte în articol: accident