x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe DN6. Circulaţia între Orşova şi Băile Herculane, blocată. Trei persoane rănite

Accident GRAV pe DN6. Circulaţia între Orşova şi Băile Herculane, blocată. Trei persoane rănite

19 Feb 2017   •   19:00
Accident GRAV pe DN6. Circulaţia între Orşova şi Băile Herculane, blocată. Trei persoane rănite

Circulaţia pe DN 6, între Orşova şi Băile Herculane, este blocată, duminică seara, din cauza unui accident, în care au fost implicate un autotren şi un autoturism.

Trei persoane rămase încarcerate în autoturism au fost transportate în stare gravă la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, Raluca Tîrcă, a declarat pentru AGERPRES că la locul accidentului s-au aflat 11 pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi două salvări ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

''Două dintre victime se află în stare de inconştienţă, iar cea de-a treia a comunicat cu salvatorii. Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea bornelor de la acumulatorii autovehiculelor pentru prevenirea aprinderii combustibilului de pe carosabil'', a precizat Tîrcă.

Potrivit acesteia, circulaţia rutieră rămâne blocată în zonă, între oraşele Orşova şi Băile Herculane, până la finalizarea cercetărilor de către poliţişti şi scoaterea autovehiculelor avariate în afara carosabilului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, Lidia Viziru, a declarat pentru AGERPRES că accidentul s-a produs între un autotren şi un autoturism.

''Nu ştim, deocamdată, cauzele. Probabil unul dintre conducătorii auto nu a adaptat viteza vehiculului la condiţiile de mers'', a afirmat Viziru.

×