x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Bistriţa-Năsăud: Trei persoane, printre care un copil, au fost rănite

Accident în Bistriţa-Năsăud: Trei persoane, printre care un copil, au fost rănite

27 Apr 2017   •   08:52
Accident în Bistriţa-Năsăud: Trei persoane, printre care un copil, au fost rănite

Trei persoane, printre care un copil de cinci ani, au fost rănite în urma unui accident rutier produs joi pe DN 17, în localitatea Cristeştii Ciceului din judeţul Bistriţa-Năsăud, între un microbuz şi o autoutilitară, cauza probabilă fiind oboseala acumulată la volan.

Accidentul s-a produs în jurul orei 03,30 dimineaţa.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, în cele două maşini se aflau, în total, cinci persoane, dintre care trei au rămas încarcerate. Salvatorii au reuşit să scoată victimele şi să le stabilizeze, acestea fiind transportate în stare de conştienţă la spital.

Un bărbat din microbuz şi şoferul autoutilitarei au scăpat fără răni.

Se pare că microbuzul în care se aflau patru persoane se întorcea din Germania.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat pentru AGERPRES că şoferul microbuzului, un tânăr de 32 ani din localitatea Galaţii Bistriţei, pe fondul oboselii, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un şofer de 34 ani din Botoşani.

În urma impactului, autoutilitara a intrat într-un parapet metalic de pe marginea drumului, în timp ce microbuzul a trecut peste un şanţ, a pus la pământ un stâlp de electricitate, un gard şi s-a oprit lângă peretele unui imobil.

Şoferul de 32 ani, împreună cu o femeie de 65 ani şi nepoţica acesteia, de cinci ani, au rămas încarceraţi, dar viaţa lor nu este pusă în pericol.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident