x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în lanț în județul Timiș

Accident în lanț în județul Timiș

22 Iun 2018   •   13:31
Accident în lanț în județul Timiș

Accident în lanţ, în Timiş, în această dimineaţă, din cauza unui şofer de TIR care s-a dovedit a fi imprudent la volan. Patru maşini au fost implicate în carambolul care a avut loc în localitatea Beregsău Mare, pe DN59 A, drumul care leagă Timişoara de Jimbolia.

Bărbatul de 34 de ani care se afla la volanul TIR-ului a intrat în autoturismul din faţa sa, pe care l-a distrus în partea din spate. Apoi, maşina a fost proiectată pe sensul opus, unde s-a lovit de un autovehicul care circula regulamentar, proiectat la rându-i într-o maşină parcată. O femeie de 34 de ani și o fetiţă de 9 ani au fost rănite.

„Un bărbat de 34 de ani a condus un TIR pe DN59 A, dinspre Timişoara, înspre Jimbolia şi nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism ce circula în faţa sa, condus de un bărbat de 38 de ani, intrând în coliziune cu acesta, care ulterior a fost proiectat în autoturismul ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 53 de ani, fiind la rându-i proiectat într-un autoturism care era parcat regulamentar. În urma impactului au rezultat două victime, care se aflau în cel de-al doilea autoturism, respectiv un copil de 9 ani şi o femeie de 34 de ani”, a transmis Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

 

×